Smedstorpets Labradoodles

Planerade kullar Våren 2023


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7c17MXobzOKuS1GJw6BhXeh7wQ_thumb_6390

Toradalriada´s Queen of Alba och Toradalriada´s Fire on Fire "Sam"
Planeras att födas ca 11/4

Alba är parad

Små medium/medium 12-15 kg
Det kommer att bli en ljuvlig kombination med carameller, allt från mörkt röda till ljusare med vita tecken

Alba kommer från våra vänner i Skottland, men hennes mor kommer ifrån oss och Agnes är Albas mormor. Alba har en underbar personlighet och finner sig i det mesta. Hon är social med en fantastiskt närvaro, följsam och är lätt att ha med sig i de flesta sammanhang precis som hennes mormor Agnes. Agnes är certifierad vård & skolhund.
Och så har vi bästa Sam, en härlig kille med ett fantastiskt uttryck och en otrolig personlighet. Glad social och även han lätt att ha med sig och finner sig i de flesta situationer. Dessa valpar kommer från väl renommerade vårdhundslinjer.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7c82UNADJUSTEDNONRAW_thumb_6b61

Smedstorpet´s Stina & Kings Lane Birch
Planeras att födas ca 24/4

Stina är parad

Small 8-10 kg
Röd caramel, möjligen med vita tecken (Stina är inte bärare av tvåfärgat så det bör bli valpar med solid färg)

Det här är en härlig kombination, Stinas mamma är vår Sally som arbetar med mig som cert. Vårdhund/Skolhund Stina själv lever ett härligt liv hos sina människor och är en lyhörd och följsam tjej som älskar att leka och vara nära. Hon är väldigt lik Sally till sättet och det ska bli så spännande att följa dessa valpar . Stinas pappa är Chivas och även han är Vårdhund och jobbar med sin fodervärd. Han är pappa till fantastiska valpar vilket vi ser i Stina med. Stina är parad med Birch och han är en kille vi hämtat från USA förra året, Han har fått en kull hos oss och vi är så otroligt förtjusta i hans valpar så det bådar väldigt gott . Han är en glad, rolig och social liten hund med ett stort intresse för oss människor. Han anpassar sig otroligt fint efter vem han möter redan vid ringa ålder. Vi är så glada att han passerat sina hälsotester med bravur och det ska bli så kul att följa hans valpar.
UNADJUSTEDNONRAW_thumb_7d77DngI29a+RsGv%Kce5wrphA_thumb_746f
Smedstorpet´s Unicorn Girl "Unni" och Smedstorpet´s Robin Hood
Planerad parning mars 2023

Unni är parad

Medium, 15-20 kg
Röd, aprikos, caramel

Vi förbehåller oss rätten att byta hane på våra planerade parningar!