Smedstorpets Labradoodles

Smedstorpet WALA Star Logo.3.00535

Våra tikar

27072017-_70V9713
Smedstorpets Agnes Cert.Vårdhund/Skolhund
Regnr: WALA 00011525

E. Heartlands Brickie
U Toradalriada’s Amazing Grace

Hips B, ED 0 , Clinical eyetest clear, PRA clear, vWB clear, DM clear, EIC clear, IC carrier, DNA profiled complete

Storlek: medium, 18 kg
Färg: aprikos
Päls: fleece
Agnes är dotter till Gracie, arbetar som vårdhund och utbildad skolhund. Agnes har en fantastisk anpassningsförmåga till olika människor och dess behov och växlar mellan aktivitet och vila på ett sätt som man ofta letar efter i en hund. Hon är väldigt stabil i olika miljöer och har ett otroligt sätt att lära. Agnes är allt vad man vill att en Australian Labradoodle ska vara.

25092016-_70V8162
Toradalriada’s Sensational Sally Cert.Vårdhund
Regnr: WALA 00011511

E.Heartlands Brickie
U Toradalriadas Winnie

Hips A OFA Excellent ED 0, Clinical eye test clear; PRA clear, vWB clear, DM clear, EIC clear, IC clear, DNA profile complete

Storlek: small, ca 10 kilo
Färg: aprikos
Päls: spiralfleece
Fler bilder!
Sally är en underbar liten tjej som med sitt lugna och intuitiva sätt kommer att bli en stor tillgång för vår kennel och för den Australienska Labradoodlen i stort. I mötet med människor är hon lugn och inkännande, har alltid en stund över. Hon kan vänta in den som är lite försiktig och inte riktigt vågar närma sig. Med sitt lugn får hon personer att övervinna sin rädsla och skapar snabbt relation med henne. Att träna med Sally är roligt och enkelt, supersocial utan att vara påträngande och säker i olika miljöer.
Sally jobbar till vardags som vårdhund med både vuxna, äldre och barn med särskilda behov. Hon har blivit en ovärderlig länk i kontakten med dessa personer.
På fritiden är hon flockens snabbaste hund, hon verkligen älskar att springa. På många sätt en helt fantastisk liten hund.

03122017-_70V0115
Smedstorpets Billie Jean Cert.Vårdhund
Regnr: WALA 00018628

Hips Good, ED 0, Clinical eye test clear, PRA clear, vWB clear, DM clear, EIC clear, IC carrier, DNA profile complete

E.Ocean State’s Fact or Fiction
U.Toradalriada’s Amazing Grace

Storlek: Medium 19 kg
Färg: Choklad
Päls: Fleece

Billie, Billie, Billie, var ska vi börja någonstans med denna tjej. Alla som varit här och träffat oss på torpet kommer garanterat ihåg Billie. Hon är en supersocial tjej som verkligen älskar ALLA!!! Som alltid har tid över till var och en. Hon är väldigt stabil och följer med på vilka upptång du än kan få för dig. Hon utbildas till vårdhund och klarade första testet med bravur.
Hon har en fantastiskt byggnation och en underbar chokladfärgad fleecepäls. Hon är verkligen extra allt.

IMG_0088IMG_0363
Smedstorpets Diva
Regnr: WALA 00015141

Hips A OFA excellent, clinical eye test clear, PRA clear, vWB clear, DM clear, EIC clear, IC clear, DNA profile complete

E. Ocean States Lil Archie
U. Toradalriada´s Sensational Sally

Storlek: Mini 8 kg
Färg: Caramel
Päls: Curly fleece

Diva är en liten mörk caramellfärgad tik, pigg och vänlig. Det finns inget knä som hon inte vill ligga i och det finns inget fält som hon inte kan springa fort som vinden på. Hon är social och väldigt miljöstabil. Hon har en fantastisk konstruktion och kloka ögon som hon gärna använder i utpressnings situationer :).
Hennes mamma är vår kloka Sally och hennes pappa är OSL Lil Archie, en fantastisk mix av dessa två fantastiska hundar. Diva kommer att utbildas till vårdhund.

04012018-_70V0459
Smedstorpets Carin
Regnr: WALA 00015134

Hips A, ED 0, Clinical eye test clear, vWB clear, DM clear, EIC clear, IC clear, DNA profiled complete

E Ocean State’s Tom Sawyer
U.Toradalriada’s Sensational Sally


Storlek: Small, 10 kg
Färg: Röd
Päls: Fleece

Carin kommer ur Sallys första kull och är fantastiskt fin, mjuk och följsam, mycket lik sin mor. Carin bor hos en suverän fodervärdsfamilj och vi har stora förväntningar på den här tjejen.


.Våra pensionerade hundar


25092016-_70V8030
Toradalriada’s Amazing Grace är nu pensionerad
Storlek: medium
Färg: choklad
Päls: fleece
Gracie kom till oss våren 2016 och är mamma till vår första kull här på Smedstorpet. Och vilken kull!!!! 9 helt fantastiska valpar som sakta men säkert utvecklas till lysande hundindivider.
Gracie själv är en riktig människohund, hon vill alltid vara nära och hon är egentligen aldrig långt borta. Hon är snällheten själv och hon har snabbt anpassat sig till sin nya livsstil. Hon följer med överallt, är lugn och säker i alla miljöer. Hon ligger lika gärna i soffan som följer med på promenader eller åker med till jobbet. Hon har nedärvt sitt fantastiska temperament till valparna som redan visar framfötterna på flera sätt.

IMG_1379
Raisdoodles Sammy "Sunny"
E.Puppy Love´s Ragtime N Jazz of Sunsethills
U. Manorlake Sweet as a Pie
Sunny kom till oss ifrån Skottland, jag träffade henne på en av mina resor dit och blev stormförtjust i henne. Ett år senare blev vi tillfrågade av hennes ägare om vi möjligen ville köpa denna lilla skönhet och självklart ville vi det! Sunny är uppfödd i England hos den välrenommerade kenneln Raisdoodles.
Hon är en väldigt social tjej, lugn, trygg och väldigt klok. En riktig Australian Labradoodle med andra ord.


Storlek: small, ca 10 kilo
Färg: choklad och vit
Päls: fleece