Smedstorpets Labradoodles

Nya vårdhundsteam på gång

I september har en ny kurs startat och hela 4 smedstorpare deltar med sina duktiga förare. Alla är så fantastiskt duktiga och vi kommer med glädje följa dessa ekipage.

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3de5
S.Flora och Meta


UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3de3
S.Freya och Maria

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3de4
S.Frank "Frasse" och Inga

UNADJUSTEDNONRAW_thumb_3de2
S.Fenja och Sirpa

Labradoodledagen 2019

_DSC1131
Vår labradoodledag växer, ett varmt tack till alla som kom och besökte oss ute på Smedstorpet!

Sally & Barkley

IMG_1448
Snart kommer dom!!!! Vår fantastiska Sally ska snart få valpar med underbara Barkley. Sally jobbar tillsammans med mig som certifierad vårdhund och kommer från början från våra kära vänner Jackie och Douglas på Toras Australian Labradoodle. Hon är en liten medium, mjuk och följsam och otroligt intuitiv hund. Barkley, Barkley, Barkley, vart ska man börja när det gäller den här gossen. Han kommer från vår nästa goda vän Stefani Whiteman som driver Ocean States Labradoodle i USA. Han är inte bara vacker utan klok också. Han har gjort första testet för vårdhund och kommer under det närmaste året utbildas vidare för att sedan certifieras. En klok, snäll, lugn och stabil stor/medium kille med ett utseende som man skulle kunna skriva poesi om💕. Vi förväntar oss medium stora valpar med ett makalöst temperament. Intresseanmälan är stängd för denna kull.

Labradoodledag 31 augusti 2019

Välkommen till öppet hus här på Smedstorpet lördagen den 31 augusti 2019 mellan 11-12. Kom och träffa labradoodlar i alla dess former och färger, valpköpare, fodervärdar, oss och alla andra. Du anmäler dig genom att swisha 50 kr/person till nummer 123 457 63 51, glöm inte att ange namn samt hur många som kommer.

Nya valpar till världen!

Fem chokladfärgade små liv kom till oss idag då Sunny födde fram friska och rejäla valpar.