Smedstorpets Labradoodles

Smedstorpet Australian Labradoodle AB 03-22 Accredited Star LogoSmedstorpet Australian Labradoodles Champion Smedstorpet Australian Labtadoodles All Star

Köpa valp från Smedstorpet

_DSC2079
Smedstorpets Melker efter vår Carin och Hales Dapper.

Köpa valp från oss
Vi säljer enbart sällskapshundar och alltså inga hundar menade för avel. Meningen med det är att försöka kontrollera aveln i samarbete med uppfödare i Sverige och utomlands och utveckla rasen i en så god riktning som möjligt. När vi annonserar om att det är tid att boka valp vill vi att du ger oss bra och tydlig information av dig och din familj och hur ni bor. Viktigt är att beskriva hur hunden kommer att införlivas i ert liv och hur den kommer att ha det om dagarna. Vi har INGET kösystem utan väljer valpköpare efter Er ambitionsnivå och möjlighet att ge hunden ett innehållsrikt liv.

Varför välja oss?
Vår höga ambition att föda upp sociala tjänstehundar ger en allsidig, rolig, lättlärd, vacker och vänlig hund som passar väldigt många. Hundarna är uppväxta i hemmiljö och väl förberedda för ett omväxlande och aktivt liv tillsammans med sina nya familjer. Om du får frågor och funderingar under ditt hundliv rörande din hund så utlovar vi livslång support och vi kommer också erbjuda utformade kurser för dig och hunden som kan vara givande att gå. Om du själv är intresserad av att utbilda din hund till vårdhund kan vi vara behjälpliga och om du önskar utbilda din hund till diabeteshund kan vi förmedla kontakt till certifierad instruktör.

Intresseanmälan
Intresset för dessa hundar är mycket stort och vi kan tyvärr inte uppfylla allas önskemål om en egen Australian Labradoodle men vi lovar att göra så gott vi kan.
Vi övergår nu till att öppna upp för intresseanmälan när nya kullar står för dörren. På det viset får vi aktuella uppgifter om vilka som fortfarande är intresserade och vilka som kan ta emot en valp vid aktuell tidpunkt. Från nu gäller alltså att hålla utkik här på hemsidan och följa oss på Facebook.
04012018-_70V0508-Redigera
Smedstorpets Ima Diva